1. vibrators
  2. Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-.

Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-.

Specificaties Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-.

De Erodit Tarzan Bunny Vibrator heeft een krachtige vibratie die zorgt voor een stevige stimulatie. De roterende kop is perfect voor G-spot stimulatie en de kleine vibratie knop stelt je in staat om de intensiteit van de vibratie te regelen. Deze vibrator heeft ook verschillende vibratie patronen afhankelijk van je stemming. De vibrator is ook geschikt voor anale stimulatie. De vibrator heeft een stevige basis en de vibratie knop is gemakkelijk te bedienen. De vibrator is gemaakt van lichaamsveilig siliconen, waardoor het gemakkelijk te reinigen is. Het is ook gemakkelijk op te bergen door de handige afstandsbediening. Het is ook veilig in het bad en douche, dus je kunt er eindeloos mee spelen!

Veelgestelde vragen over de Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-.

De Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-. is: Middel.

De Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Erodit Tarzan dildo vibrator -Bunny Vibrator-Geribbelde eikel stimulatie clitoris- g-spot Anaal vibrators voor mannen-. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators