1. vibrators
  2. Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

Specificaties Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Man + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

Met de Teazers Koppel Vibrator breng je het genot naar een hoger niveau en geniet je samen van intense orgasmes. Deze perfecte vibrator voor koppels is een sex toy voor zowel mannen als vrouwen. De kleur is een mooie roze. De vibrator heeft een comfortabele vorm en maat, die speciaal ontworpen is voor de perfecte stimulatie. Hij heeft een sterk maar stil motortje met vele verschillende vibratie-instellingen, waardoor je samen precies de juiste stimulatie kunt vinden. De Teazers Koppel Vibrator is ook waterdicht en gemaakt van medische siliconen voor extra hygiëne, waardoor hij ook makkelijk te reinigen is. Hij is gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. De batterij gaat tot 8 uur mee, dus je hebt genoeg tijd om van jullie avontuur te genieten. De vibrator is verpakt in een luxe verpakking en er is ook een opbergzakje bijgeleverd. Dit maakt de Teazers Koppel Vibrator nog meer geschikt voor een avontuurlijk avondje vol plezier. Probeer het vandaag nog uit en geniet samen van een intense ervaring!

Veelgestelde vragen over de Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

De Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is: Middel.

De Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw.

De Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators