1. vibrators
  2. Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Specificaties Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug met Afstandsbediening is een geweldige sex toy voor zowel mannen als vrouwen. Ideaal als je op zoek bent naar een avontuur in de anale wereld. De kleine plug is zacht en comfortabel en heeft een fijne vibratie. Deze buttplug is ook perfect voor koppels. Je kunt de vibratie verhogen of verlagen met de afstandsbediening. Het glijmiddel dat bij de buttplug zit, maakt het gebruik ervan nog gemakkelijker. Geniet van de intense vibraties die deze buttplug biedt. Ervaar samen met je partner hoe deze vibrerende buttplug je seksleven naar een hoger niveau tilt. De afstandsbediening maakt het gebruik van de buttplug gemakkelijker, zodat je de vibratie kunt aanpassen aan je wensen. Geniet van een spannende en intieme ervaring met de Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug met Afstandsbediening.

Veelgestelde vragen over de Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

De Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is: .

De Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators