1. vibrators
  2. Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10.

Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10.

Specificaties Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10.

Deze vibrator is perfect voor het stimuleren van de clitoris. Het is gemaakt van zacht siliconen dat comfortabel aanvoelt op de huid. De tong vibrator heeft 10 verschillende standen en intensiteiten waaruit je kunt kiezen, waardoor je een unieke stimulatie-ervaring kunt creëren. Met deze vibrator kun je ongelooflijke gevoelens ervaren. De tongvormige kop van de vibrator biedt een optimale stimulatie. Deze vibrator is ook perfect voor het beffen van je partner. De vibrator is stil en trilt op een zachte, comfortabele manier. Met deze siliconen tong vibrator heb je een echte orale ervaring die je nog nooit eerder hebt gehad. Geniet van de heerlijke sensaties die deze vibrator te bieden heeft. Het is een geweldig product dat je een onvergetelijke ervaring geeft.

Veelgestelde vragen over de Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10.

De Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10. is: Klein.

De Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Siliconen tong vibrator- vibrators voor vrouwen -beffen- likkende- vibrator- lik vibrator voor clitoris stimulator- 10. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators