1. vibrators
  2. PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

Specificaties PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

Type vibrator

Clitoris vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

De PureVibe SoftSwirl is een unieke vibrerende massager en stimulator die ontworpen is om je erotische ervaringen te verrijken. De vibrator is speciaal gemaakt voor clitorale stimulatie, maar is ook geschikt voor andere delen van het lichaam. Hij heeft een krachtige motor met 7 verschillende vibrerende snelheden en patronen die je meevoeren naar het ultieme genot. Gemaakt van hoogwaardig siliconen, is de PureVibe SoftSwirl comfortabel en veilig in gebruik. Hij is 100% waterproof, waardoor hij ook gebruikt kan worden in bad of onder de douche. De vibrator is ook fluisterstil, zodat je rustig en discreet kunt genieten van je erotische momenten. Dankzij het ergonomische ontwerp is hij gemakkelijk vast te houden en is hij perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De PureVibe SoftSwirl is een veelzijdige vibrator die je een nieuwe dimensie geeft aan je intieme momenten. Met verschillende krachtige vibrerende patronen en snelheden, is deze vibrator de perfecte manier om je erotische ervaringen naar een hoger niveau te tillen. Laat je verleiden door de unieke aantrekkingskracht van de SoftSwirl.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

De PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is een Clitoris vibrator.

Het formaat van de PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is: Middel.

De PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators