1. vibrators
  2. PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

Specificaties PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

De Gigi G-Spot Vibrator van PureVibe® is een van de meest avontuurlijke vibrators die je ooit zult ervaren! De vibrator is gemaakt van een hoogwaardig siliconen materiaal en heeft een ultra zacht oppervlak, waardoor het comfortabel en veilig is voor het gebruik. De Gigi is voorzien van een intensief motorvibratie met 10 verschillende standen, waarmee je de intensiteit en de duur van de vibratie kunt aanpassen. Je kunt het ook gebruiken als een dubbelzijdige vibrator voor extra stimulatie van je clitoris en G-spot. Dankzij het kleine formaat en het fluisterstille geluid is de Gigi G-Spot Vibrator makkelijk te verbergen en discreet mee te nemen. Bovendien heeft het een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 4 uur lang meegaat. Met deze vibrator kun je je erotische fantasieën verkennen en je seksuele relatie verbeteren. Je kunt de vibrator gemakkelijk bedienen met één druk op de knop en je kunt het ook gebruiken met een partner tijdens het voorspel. Met deze vibrator kun je je avontuur verder verkennen!

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

De PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is: Middel.

De PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators