1. vibrators
  2. MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

Specificaties MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

Type vibrator

Tarzan vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

Met de MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden kun je jezelf of je partner ongelooflijk verwennen. Deze heerlijke vibrator heeft een leuk, roze konijnhoofd waarmee je je vagina, clitoris en G-spot kunt stimulen. Hij heeft 10 verschillende vibratiestanden waaruit je kunt kiezen, waaronder 3 snelheden en 7 patronen. Je kunt de verschillende standen eenvoudig selecteren met de knoppen op het handvat. Deze vibrator is ideaal als eerste vibrator omdat het klein, licht en handig in gebruik is. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken met een milde zeep en warm water. Geniet van een voorspel of een spannende erotische massage met de MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden.

Veelgestelde vragen over de MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

De MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is een Tarzan vibrator.

Het formaat van de MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is: Groot.

De MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators