1. vibrators
  2. LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

Specificaties LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

Type vibrator

Remote vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Man + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

De LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een revolutionaire automatische masturbator voor mannen, voorzien van een open-interface app en 4 krachtige motoren. Deze genotsconsole biedt een unieke ervaring, met diepe trillingen die je erogene gebieden bedekken. Je krijgt een intense sensatie die je elke keer weer verrast. De F1S™ V2 is geavanceerd en ontworpen om je prestaties te meten, waardoor je je prestaties kunt verbeteren. Met de open-interface app kun je de ervaring geheel op maat aanpassen, om zo je erotische verlangens te vervullen. Bovendien heeft de F1S™ V2 een luxe, moderne uitstraling, waar je blij van wordt. Met deze genotsconsole kun je je voortdurend verrassen en genieten van intense sensaties.

Veelgestelde vragen over de LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

De LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is een Remote vibrator.

Het formaat van de LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is: Middel.

De LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw, Man, Man + Man.

De LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators