1. vibrators
  2. Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm.

Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm.

Specificaties Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm.

Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm biedt een unieke ervaring met zijn krachtige bluetooth technologie. De plug is ontworpen met een slank en glad ontwerp dat comfortabel zit, zelfs tijdens lange sessies. Deze plug past makkelijk in de meeste anale openingen, waardoor het meer gebruikers een comfortabele ervaring geeft. Het is voorzien van een krachtige motor die een scala aan krachtige vibraties kan produceren, waarvan de sterkte kan worden geregeld met behulp van de Lovense-app of een afstandsbediening. De Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm is gemaakt van medisch silicone van hoge kwaliteit, waardoor het oppervlak zacht en comfortabel aanvoelt. Het heeft ook een verwijderbaar oplaadsysteem dat gebruikers in staat stelt de plug draadloos op te laden. De plug is waterdicht, waardoor je het kunt gebruiken in bad of onder de douche.

Veelgestelde vragen over de Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm.

De Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm. is een Design vibrator.

Het formaat van de Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm. is: Middel.

De Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25 mm. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators