1. vibrators
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

Specificaties Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Klein, Middel

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

Met het Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket krijg je de ultieme seksuele ervaring. De satisfyer pro 2 geeft je de mogelijkheid om een oneindig aantal combinaties van luchtdruk en trillingen te creëren. Het voordeelpakket bevat ook een premium glijmiddel dat speciaal is ontworpen voor het elimineren van irritaties en het voorkomen van schade aan de huid. Het bevat ook een premium toycleaner spray waarmee je je speeltjes gemakkelijk kunt schoonmaken en ontsmetten. De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket is een must voor elke liefhebber van seksspeeltjes. Het is een revolutionaire manier om je seksuele ervaring te verbeteren en je maximale tevredenheid te garanderen. Laat je verleiden door deze unieke combinatie van luchtdruk en trillingen en ontdek een wereld van verrukking!

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is: Klein, Middel.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators