1. vibrators
  2. vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

Specificaties vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

Deze vibrator is perfect voor elke vrouw die op zoek is naar een intense ervaring. De vibrator is voorzien van een speciale applicatie, waar je uit verschillende standen en instellingen kunt kiezen. De vibratiestanden kunnen variëren van een milde trilling tot een intens gevoel. De vibrator is ook ideaal voor koppels die op afstand van elkaar wonen. Door de app kunnen zij toch samen genieten van heerlijke momenten. Bij de vibrator worden ook verschillende accessoires geleverd, zoals een clitoris stimulatiebal. Hiermee kun je je eigen ervaring nog intenser maken. De vibrator heeft ook een speciale functie om je liefdesverhalen op te slaan. Zo kun je naderhand de verhalen terug lezen en herbeleven. Maak jezelf klaar voor een onvergetelijke sensuele ervaring met deze vibrator. Geniet van een intens verbluffend gevoel en maak je avonturen onvergetelijk!

Veelgestelde vragen over de vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

De vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is: Groot.

De vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators