1. vibrators
  2. MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise.

MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise.

Specificaties MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise.

Geniet van je MyMagicWand met dit speciale opzetstuk in turquoise kleur. Gemaakt van zacht en flexibel siliconen, is het perfect voor een intens hoogtepunt. Gebruik het voor G-spot of prostaatstimulatie en voel het verschil! Het opzetstuk is eenvoudig op je wand vibrator te zetten en ook gemakkelijk schoon te maken met water en toycleaner. Dit opzetstuk is een absolute must-have voor elke MyMagicWand gebruiker. Het helpt bij het verkrijgen van intense stimulatie en geeft je een onvergetelijk hoogtepunt. Bovendien is het zacht en flexibel, waardoor het comfortabel aanvoelt en perfect is voor eindeloos plezier. De turquoise kleur is stijlvol en modern en het opzetstuk is gemaakt van hoogwaardige siliconen. Probeer het vandaag nog voor een onvergetelijke ervaring!

Veelgestelde vragen over de MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise.

De MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise. is: Klein.

De MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De MyMagicWand G-Spot/Prostaat Opzetstuk Turquoise. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators