1. vibrators
  2. PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

Specificaties PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

De PureVibe® Air-Pulse Massage Lover is een innovatief seksspeeltje voor vrouwen dat een combinatie aanbiedt van luchtdrukvibraties en diepe massage. Door de unieke luchtdruktechnologie kun je een verscheidenheid aan sensuele stimulaties ervaren. Je kunt de intensiteit van de vibraties instellen door het handvat te draaien, waardoor je de perfecte spanning kunt creëren die bij je past. De massager is ook uitgerust met een dubbelzijdig hoofd, zodat je kunt kiezen tussen twee verschillende vormen. Een kant biedt een massage met alleen luchtdruk en de andere kant is voorzien van een uitstekende punt diep in je weefsel masseert. Door deze combinatie kun je veel verschillende sensaties ervaren. Daarnaast is de massager volledig waterdicht, waardoor je hem ook in bad kunt gebruiken voor een nog intiemer moment. Geniet van deze innovatieve vibrator en ervaar een explosie van sensaties!

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

De PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is: Middel.

De PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators