1. vibrators
  2. Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Specificaties Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Omschrijving van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Deze vibrator is gemaakt van zacht siliconen wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Het zachte flexibele siliconen is vrij van schadelijke stoffen en is BPA-vrij. De vibrator heeft 7 verschillende snelheden en patronen, die allemaal op afstand bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening. Met deze vibrator kun je zowel je clitoris als je G-spot stimuleren, zodat je ultieme genot kunt ervaren. De vibrator is ook ontworpen om de meest intieme plekjes te bereiken. Deze vibrator is ook verkrijgbaar in een mooie roze kleur. Dus als je op zoek bent naar een comfortabele vibrator met krachtige prestaties, dan is deze Mini Bullet Vibrator de perfecte optie voor jou.

Veelgestelde vragen over de Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

De Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is: .

De Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators