1. vibrators
  2. SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen.

SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen.

Specificaties SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen.

Type vibrator

Tarzan vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen.

De Magic Pulsing Rabbit Vibrator van SELECTED DEALS® is een fantastisch seksspeeltje dat bedoeld is voor vrouwen. Het heeft een opwindende kleur roze en beschikt over een stotende functie die je meeneemt naar het volgende niveau van genot. De vibrator heeft twee verschillende koppen die zowel de G-spot als de clitoris stimuleren. Het prachtige ontwerp, met zachte siliconen en een waterdichte structuur, zorgt voor een comfortabele en veilige ervaring. De Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator is bedoeld om je te helpen je orgasme te vergroten en je seksuele prestaties te verbeteren. De selecteerturbomotor biedt verschillende krachtige vibratiestanden en patronen die je helpen je te ontspannen en genieten van een heerlijk orgasme.

Veelgestelde vragen over de SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen.

De SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen. is een Tarzan vibrator.

Het formaat van de SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen. is: Groot.

De SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De SELECTED DEALS® The Magic Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator Kleur PINK met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators