1. vibrators
  2. lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10.

lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10.

Specificaties lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10.

Hij is draadloos op te laden en waterdicht. De bediening is eenvoudig door middel van de knoppen. Je kunt kiezen uit 10 verschillende vibratiestanden en ook de intensiteit is aan te passen. De motor is stil en krachtig en de vibraties worden goed verdeeld. De Clitoris en G-spot vibrator is een perfecte aanvulling op je seksspeeltjes collectie. Hij is gemaakt van siliconen en is daardoor zacht aanvoelend en hygiënisch. Dankzij de krachtige vibraties creëer je een intense sensatie en beleef je een unieke en meeslepende ervaring. Geniet van deze allround vibrator en voel me voel je overal!

Veelgestelde vragen over de lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10.

De lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10. is: Middel.

De lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw.

De lief voor mij voel me allround vibrator Clitoris en G-spot draadloos oplaadbaar waterdicht eenvoudige bediening 10. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators