1. vibrators
  2. Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

Specificaties Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

Type vibrator

Clitoris vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

De Sther Luchtdruk Vibrator is het ultieme speeltje voor vrouwen. De vibrator biedt een fluisterstille vibratie en is daardoor discreet te gebruiken. Met zijn innovatieve luchtdruktechnologie zorgt de vibrator voor een intense clitorisstimulatie, ook zonder contact. De ritmische pulsaties en opwaartse bewegingen verhogen het genot en zorgen voor onvergetelijke orgasmes. Er zijn maar liefst 10 verschillende standen, van teder tot intensief, voor een gepersonaliseerde stimulatie. Bovendien is de vibrator volledig waterproof en door de luxe afwerking makkelijk te reinigen. Kortom, de Sther Luchtdruk Vibrator is een speeltje dat je nooit meer kwijt wil!

Veelgestelde vragen over de Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

De Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is een Clitoris vibrator.

Het formaat van de Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is: Middel.

De Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators