1. vibrators
  2. TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

Specificaties TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

Type vibrator

Stotende vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

De TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening is een veelzijdige seksmachine die je seksleven een boost geeft! Met de afstandsbediening kun je de vibraties en rotaties instellen naar je eigen voorkeuren. De vibrator en dildo hebben elk hun eigen motors en afzonderlijke knoppen, zodat je de intensiteit van de vibraties kunt aanpassen. Dit seksspeeltje is volledig waterbestendig en is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het is ook verbonden met een USB-kabel, zodat je de vibrator en dildo kunt verplaatsen naar andere locaties. Met deze seksmachine kun je de meest intense orgasmes bereiken waar je ooit van hebt gedroomd!

Veelgestelde vragen over de TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

De TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is een Stotende vibrator.

Het formaat van de TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is: Klein.

De TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators