1. vibrators
  2. SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Specificaties SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Type vibrator

Clitoris vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation in kleur Rose (Goud) is de ideale vibrator voor vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe hoogtepunten. Met dit unieke design en hoogwaardige materialen is deze luchtdruk vibrator een absolute must-have. De vibrator is voorzien van 11 verschillende luchtdruksettings, waarmee je iedere keer weer een uniek gevoel kunt ervaren. De Satisfyer Pro 2 Next Generation heeft ook een innovatief vacuümfunctie. Met deze functie kun je extra genieten van een intense stimulatie, zodat je een maximale sensatie krijgt. Daarnaast heeft deze luchtdruk vibrator een stille motor, waardoor je zonder enige onderbreking kunt genieten van een optimaal genot. Het beste deel is dat de vibrator makkelijk te bedienen is met een draaiknop aan de onderkant. De Satisfyer Pro 2 Next Generation is gemaakt van body safe siliconen en ABS-plastic, wat betekent dat je veilig kunt genieten van een geruststellende ervaring. Kortom, de Satisfyer Pro 2 Next Generation is de perfecte vibrator voor vrouwen die op zoek zijn naar een ongekende stimulatie. De vibrator is uitgerust met innovatieve technologie en een body safe siliconen en ABS-plastic, zodat je met een.

Veelgestelde vragen over de SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is een Clitoris vibrator.

Het formaat van de SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is: Middel.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators