1. vibrators
  2. CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

Specificaties CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

De CheekyTreats luchtdruk vibrator is een krachtig seksspeeltje dat clitoris en G-spot stimulatie biedt. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. De vibrator heeft 7 verschillende standen die je kunt aanpassen naar je wensen en zo helemaal tot een ultiem orgasme kunt komen. De mini vibrator is ook waterdicht, dus je kunt hem ook gebruiken in bad of onder de douche. Dankzij de lage geluidsproductie is de mini vibrator ook stil en discreet. De vibrator is makkelijk op te laden met een USB-kabel en heeft een lange levensduur. U kunt de vibrator ook eenvoudig meenemen voor extra plezier waar dan ook. Bovendien is deze vibrator perfect voor zowel beginners als gevorderden. Trek jezelf of je partner op en trakteer jezelf of je partner op deze verrukkelijke traktatie!

Veelgestelde vragen over de CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

De CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is: Middel.

De CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators