1. vibrators
  2. PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

Specificaties PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

Type vibrator

Massager

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje is een product dat een massage en een clitoris stimulatie combineert om je een heerlijke sensuele ervaring te geven. Het is gemaakt met een zacht en comfortabel materiaal dat voor een aangename aanraking zorgt. De stimulatie wordt verzorgd door de krachtige, maar stille motor die de vibratie verspreidt over het hele oppervlak van de massagestaaf. De PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje is ook voorzien van een aantal verschillende standen waardoor je het comfortabeler kunt maken en je een gepersonaliseerde ervaring kunt creëren. De krachtige vibraties zorgen ervoor dat je je op de top van je plezier voelt. Daarnaast heeft het product ook een speciale schacht die de stimulatie vergemakkelijkt. De schacht is voorzien van een mooi en modern design, waardoor hij goed past bij elke slaapkamer inrichting.

Veelgestelde vragen over de PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

De PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is een Massager.

Het formaat van de PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is: Klein.

De PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators