1. vibrators
  2. Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

Specificaties Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

Type vibrator

Tarzan vibrator

Formaat

Middel, Groot

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

Met de Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen ervaar je dubbele stimulatie. Dit seksspeeltje voor vrouwen is gemaakt van zijdezacht siliconen, waardoor het materiaal zacht en glad aanvoelt. Het heeft een uniek design met een draaiende kietelaar die de g-spot, clitoris, anus, vulva en tepels stimuleert. Deze vibrator is voorzien van een wieltje aan de buitenkant die ervoor zorgt dat de clitoris wordt verwend tijdens de penetratie. Met deze vibrator kun je een heerlijk hoogtepunt bereiken! Deze vibrator heeft drie verschillende vibratiestanden, waarmee je je seksuele ervaring kunt aanpassen naar je eigen behoeften. De vibrator is ook waterdicht, waardoor je hem kunt gebruiken in de badkamer. De vibrator heeft een supersterke motor die makkelijk te bedienen is met de drukknoppen op de handgreep. Dankzij het stille geluid kun je de vibrator ook gebruiken zonder dat iemand het weet. Geniet met de Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen van dubbele stimulatie en een heerlijk hoogtepunt!

Veelgestelde vragen over de Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

De Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is een Tarzan vibrator.

Het formaat van de Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is: Middel, Groot.

De Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators