1. vibrators
  2. Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

Specificaties Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

De clitoris stimulator is een uitstekende manier om jouw erotische ervaring naar een hoger niveau te tillen. Het is een innovatief apparaat dat je ongekende sensaties geeft. De stimulator is zo ontworpen dat hij perfect past op de vorm van je lichaam. De stimulator is voorzien van een sterk luchtdruksysteem en een trillend hoofd. Het trillende hoofd zorgt voor een intenser genot, terwijl het luchtdruksysteem ervoor zorgt dat je een meer intense clitoris stimulatie ervaart. De clitoris stimulator heeft een aantal verschillende standen waarmee je kunt experimenteren. Deze variëren van milde trillingen tot intense pulsaties. Je kunt de intensiteit aanpassen door gebruik te maken van de afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de vibratie-intensiteit en het patroon veranderen, zodat je jouw ervaring helemaal kunt personaliseren. De clitoris stimulator is ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zo kun je jouw ervaring op elk moment schoon en hygiënisch houden.

Veelgestelde vragen over de Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

De Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is: Klein.

De Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators