1. vibrators
  2. TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen.

TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen.

Specificaties TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen.

Dit nieuwe seksspeeltje van TipsToys is een vibrator die speciaal is ontworpen om prostaatstimulatie mogelijk te maken. Deze vibrator is zowel anaal als vaginaal te gebruiken, waardoor hij een veelzijdige seksspeelgoed is. Het is gemaakt van zacht en flexibel siliconen materiaal waardoor het comfortabel en veilig is om te gebruiken. De TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator heeft een innovatief ontwerp, waardoor er een op en neer beweging mogelijk is. Hierdoor creëert het een extra intens gevoel voor de man. Daarnaast is de vibrator uitgerust met 6 verschillende trust standen. Deze trust standen kunnen worden aangepast met behulp van de afstandsbediening, waardoor je deze vibrator kunt personaliseren naar je eigen wensen. Met deze vibrator kun je dus de ultieme prostaatstimulatie ervaren!

Veelgestelde vragen over de TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen.

De TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen. is: .

De TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De TipsToys Vibrator Prostaat met Afstandsbediening Anaal Stimulator Op en neer Sex Toys Mannen. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators