1. vibrators
  2. Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Specificaties Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Omschrijving van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Deze kleine maar krachtige vibrator is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar nog meer plezier in hun leven. De Mini Bullet Vibrator is erg handig, het is niet groter dan je duim. Met zijn krachtige trillingsfunctie is hij in staat om diepe stimulatie te bieden op je clitoris en G-spot. Met de afstandsbediening kun je de trillingsintensiteit eenvoudig aanpassen, waardoor je geniet van een comfortabele stimulatie. Daarnaast is het zo gemaakt dat je het mee kunt nemen waar je maar wilt. Je kunt de Mini Bullet Vibrator ook gebruiken in het bad, aangezien hij waterdicht is. Zo kun je je genot nog verder verhogen met een heerlijk bad. Schoonmaken is ook zo gedaan, je hoeft alleen maar met lauw water en een beetje zeep over de vibrator te gaan.

Veelgestelde vragen over de Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

De Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is: .

De Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators