1. vibrators
  2. Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

Specificaties Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

De Teazers Panty Vibrator met Afstandsbediening is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe manier van verwennerij. Deze vibrator geeft je de vrijheid om alleen of samen met een partner zo veel te genieten als je wilt. Deze vibrator heeft een afstandsbediening waarmee je de vibraties afstandelijk kunt aanpassen. De vibrator heeft 8 verschillende vibrerende patronen en is daardoor geschikt voor beginners tot gevorderden. De vibrator heeft een soft touch-coating, waardoor je je comfortabel voelt wanneer je de vibrator gebruikt. De Teazers Panty Vibrator met Afstandsbediening is draagbaar en discreet. De vibrator is klein genoeg om mee te nemen in een handtas of jaszak. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen dat hypoallergeen en veilig is voor het lichaam. De Teazers Panty Vibrator met Afstandsbediening is de perfecte manier om jezelf te verwennen of je seksleven spannender te maken. Geniet van de vele verschillende vibratiepatronen en geef jezelf de controle uit handen. Laat de vibrator je verwennen en ervaar hoe heerlijk het is om jezelf tot op het hoogste niveau te voelen.

Veelgestelde vragen over de Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

De Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is: Klein.

De Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators