1. vibrators
  2. Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App.

Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App.

Specificaties Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App.

The Good® Clitoris Stimulator is de perfecte vibrator voor vrouwen die op zoek zijn naar intense clitorale stimulatie. Deze draagbare vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen en is flexibel en zacht om je comfort te garanderen. De vibrator is voorzien van een krachtige motor die een breed scala aan vibratiepatronen en intensiteiten biedt. Met deze vibrator kun je kiezen uit verschillende vibratiesnelheden en patronen, waardoor je het meest intense plezier kunt ervaren. De vibrator is ook uitgerust met een Smartphone App, waarmee je de vibrator op afstand kunt bedienen. De App biedt een grote verscheidenheid aan gepersonaliseerde vibratiepatronen, waarmee je je seksuele ervaring naar een nieuw niveau kunt tillen. De App biedt ook de mogelijkheid om je eigen unieke vibratiepatronen te maken met behulp van de ingebouwde editor. Met deze vibrator kun je een nog veel intiemere seksuele ervaring beleven met je partner. De vibrator is bovendien waterdicht, waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen over de Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App.

De Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App. is: .

De Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Blussers® Draagbare Vibrator voor Vrouwen The Good® Clitoris Stimulator G Spot Bedienbaar met Smartphone App. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators