1. vibrators
  2. Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Specificaties Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Omschrijving van Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Deze G-Spot Bullet Vibrator is gemaakt van het meest comfortabele en body-safe materiaal, waardoor je een nog intenser plezier beleeft. Ook is deze vibrator voorzien van een flexibele en afgeronde punt die precies past bij je anatomie en zorgt voor een nog betere stimulatie. Deze G-Spot Bullet Vibrator is ook op batterijen te bedienen. Dit betekent dat je de vibrator overal mee naar toe kan nemen, je hebt geen kabels nodig. De vibrator heeft ook een krachtige trilling die je snel naar het ultieme genot brengt. Deze trillingen zijn zacht en gericht op de G-Spot, wat resulteert in een intens orgasme. De vibrator heeft ook een krachtige vibratie die perfect is voor clitorale stimulatie. Met deze G-Spot Bullet Vibrator kun je genieten van een veelzijdige beleving. De vibrator heeft een unieke vorm die perfect aansluit bij je anatomie, zodat je op een comfortabele manier geniet van een intense en verslavende stimulatie. De vibrator is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je je favoriete kleur kunt kiezen. Geniet nu van het ultieme genot met deze G-Spot Bullet Vibrator.

Veelgestelde vragen over de Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

De Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is: .

De Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators