1. vibrators
  2. Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe.

Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe.

Specificaties Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe.

De perfecte set voor vrouwen die op zoek zijn naar een sensueel avontuur. De LUXE VIBRATOR OP EN NEER SAMEN MET TONG IN EEN ROOS ORAL PLEASURE cadeau geschenkset is ontworpen om de beste seksuele ervaring te bieden. De set bestaat uit een vibrator met een speciale tongvorm, die zorgt voor een nog intenser genot. De vibrator heeft 8 verschillende trillingen en de tong heeft een roterende beweging, waardoor de gebruiker heerlijk gebeft kan worden. De vibrator is waterdicht en gemaakt van body-safe silicone, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is. De set wordt geleverd in een luxe doos in de vorm van een roos. De doos is versierd met gouden accenten en bevat ook een USB-oplaadkabel. Deze elegante cadeau geschenkset is perfect om jezelf of iemand anders te verwennen. Geniet van urenlang plezier en verken nieuwe niveaus van verrukking.

Veelgestelde vragen over de Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe.

De Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe. is: Middel.

De Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Luxe Vibrator op en neer samen met Tong in een Roos Oral Pleasure cadeau geschenkset voor vrouwen. Tong vibrator- Luxe. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators