1. vibrators
  2. Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm.

Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm.

Specificaties Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm.

De Erovibes Klassieke Vibrator is een echte must-have voor iedere vrouw die van genieten houdt. De vibrator heeft een elegant en modern design dat een perfecte aanvulling is op elke collectie seksspeeltjes. De vibrator heeft een krachtige motor die een zacht en verfijnde trillingen produceert. Deze trillingen kunnen gecontroleerd worden door middel van een draaiknop aan de bovenkant van de vibrator. Met een lengte van 17 cm is de Erovibes Klassieke Vibrator een handig seksspeeltje dat je makkelijk mee kunt nemen, waar je maar wilt. De vibrator heeft ook slechts 2 AA-batterijen nodig om je ultiem genot te bezorgen. De vibrator is gemaakt van zacht en flexibel siliconen, waardoor hij comfortabel aanvoelt tijdens het gebruik. De vibrator is ook waterproof en kan dus makkelijk schoongemaakt worden. De Erovibes Klassieke Vibrator is een must-have voor elke vrouw die van genieten houdt. De vibrator is een modern en elegant design dat een perfecte aanvulling is op elke collectie seksspeeltjes. Deze vibrator heeft een krachtige motor die een zacht en verfijnde trillingen produceert en is eenvoudig aan te passen.

Veelgestelde vragen over de Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm.

De Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm. is: Klein.

De Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Erovibes Klassieke Vibrator Vibrators Voor Vrouwen - 17 cm. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators