1. vibrators
  2. Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

Specificaties Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

Type vibrator

Vinger vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

Met de Mini Vinger Vibrator Paars kunnen vrouwen genieten van een lekker gevoel en een spannende stimulering. De vibrator is speciaal ontworpen om eenvoudig te gebruiken en tegen de clitoris te houden. Met slechts één trilstand is het eenvoudig voor elke vrouw om de vibrator te gebruiken en zo de optimale stimulatie te krijgen die zij zoekt. Het paarse design is niet alleen mooi, maar ook praktisch. De vibrator is gemaakt van TPE, een stevig materiaal dat zacht en flexibel is. De vibrator is klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd kunt genieten van een spannende stimulatie. Bovendien zijn de batterijen al geïnstalleerd, waardoor je direct aan de slag kunt. Geniet van de lekkere vibraties en spannende stimulatie met de Mini Vinger Vibrator Paars.

Veelgestelde vragen over de Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

De Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is een Vinger vibrator.

Het formaat van de Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is: Klein.

De Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators