1. vibrators
  2. PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

Specificaties PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

Met de Mini Kitty van PureVibe® is het gemakkelijker dan ooit om spannend en discreet te genieten van intense sensuele vibraties. Deze mini vibrator is klein genoeg om overal mee naar toe te nemen, maar heeft een krachtige motor die je de hevigste orgasmes zal bezorgen. De Mini Kitty is gemaakt van een zacht en comfortabel siliconen materiaal dat veilig is voor het lichaam. Het ontwerp is perfect voor gerichte stimulatie van de clitoris en de 7 verschillende vibratiepatronen zullen je helpen om de juiste sensatie te vinden. Ondanks de kleine afmetingen heeft de Mini Kitty een korte oplaadtijd van slechts een half uur en kan je tot 4 uur genieten van de trillingen.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

De PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is een Mini vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is: Middel.

De PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Mini Kitty Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators