1. vibrators
  2. NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen.

NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen.

Specificaties NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen.

De NIWLA® wand vibrator is een krachtig speeltje dat is ontworpen voor ultieme verwenning. Het is een ongelooflijk stille vibrator met 8 verbluffende vibratiepatronen en 8 intensiteiten. Ontdek een sensatie die je nooit eerder hebt ervaren. Hij is gemaakt van medische siliconen, waardoor hij comfortabel aanvoelt. Hij is ook volledig waterdicht, waardoor je hem in bad of onder de douche kunt gebruiken. Met de NIWLA® wand vibrator kun je al je zinnen prikkelen. Je kunt de vibraties aanpassen aan jouw stemming en jouw behoeften. Je kunt kiezen uit acht vibratiepatronen met verschillende intensiteiten, waardoor je een unieke ervaring krijgt. Deze vibrator is ook ontworpen met een speciale ergonomische vorm, die makkelijk in je hand ligt en optimaal comfort biedt. Ontdek hoe je al je erogene zones kunt verkennen en geniet van een onvergetelijke sensatie.

Veelgestelde vragen over de NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen.

De NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen. is: Groot.

De NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De NIWLA® Personal Massager Vibrator voor vrouwen Fluisterstil Discreet Obsidian Black Clitoris Stimulator voor Vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators