1. vibrators
  2. Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

Specificaties Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

Type vibrator

Massager

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

De Essential Pleasure Dané Vibrator voor Vrouwen biedt de perfecte manier om je liefdesleven een opwindende boost te geven. Deze afstandsbedieningsvibrator met een uniek ontwerp zal je ervaringen naar een volgend niveau verhogen. Deze vibrator is gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen dat comfortabel aanvoelt. De Seashell Clitoris Stimulator heeft een krachtige, geruisloze motor die ongelooflijke sensaties kan genereren. De vibrator heeft 12 verschillende vibratiestanden, waardoor je zeker de perfecte stand zult vinden om je orgasmes naar een hoger niveau te tillen. De afstandsbediening maakt het ook mogelijk om de vibrator vanaf afstand te bedienen, wat betekent dat je je partner kunt uitdagen voor een spannende ervaring. Deze vibrator heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en heeft een mooie roze kleur. De Essential Pleasure Dané Vibrator voor Vrouwen biedt een ongelooflijke manier om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Deze vibrator heeft een uniek en modern ontwerp dat je de perfecte sensaties zal geven. De krachtige motor heeft een zacht geruis dat je heerlijk zal verwennen. De af.

Veelgestelde vragen over de Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

De Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is een Massager.

Het formaat van de Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is: Middel.

De Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators