1. vibrators
  2. TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

Specificaties TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

Met de TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen voeg je een extra dimensie toe aan je seksleven. Deze vibrator is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een krachtige vibratie die je in staat stelt om je meest opwindende plezier te bereiken. Het is gemaakt van body-safe siliconen dat zacht aanvoelt en een intense stimulatie biedt. De vibrator heeft twee verschillende opzetstukken die je kunt gebruiken voor verschillende sensaties. Een van de opzetstukken heeft een kleine kop voor een gepersonaliseerde stimulatie. De andere heeft een krachtige vibratie die je diepste plezier en genot zal geven. Met de TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen heb je de ultieme controle over je eigen genot. Je kunt de vibrator opladen met de USB-kabel die meegeleverd wordt. Het is ook waterdicht waardoor je het in bad of onder de douche kunt gebruiken. De krachtige vibratie zorgt voor een intense stimulatie die je direct naar een hogere dimensie zal voeren. Je kunt de vibrator ook gebruiken voor een sensuele massage waarmee je je seksleven nog meer kunt ver.

Veelgestelde vragen over de TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

De TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is: .

De TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators