1. vibrators
  2. Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

Specificaties Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

Type vibrator

Tarzan vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

De Teazers Tarzan Vibrator is een ongelooflijk mooi en verleidelijk seksspeeltje dat je een nieuwe wereld van genot zal tonen. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig, stevig ABS-materiaal met een zijdezachte finish, waardoor de vibrator soepel en comfortabel is om te houden. Het ontwerp is verfraaid met een glinsterende diamant vorm, waardoor het een elegante en luxueuze uitstraling heeft. Deze vibrator heeft een krachtige motor met een verscheidenheid aan vibratiepatronen en snelheden om u te helpen bij het bereiken van uw climax. De vibrator is voorzien van een afstandsbediening, waarmee u de vibraties comfortabel kunt bedienen. Daarnaast is de vibrator voorzien van een USB-oplaadkabel, waardoor u de vibrator gemakkelijk kunt opladen. De Teazers Tarzan Vibrator is een geweldige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele eerste vibrator. De vibrator is super zacht, maar heeft toch een krachtige motor die u een sensuele ervaring geeft. Bovendien heeft de vibrator een mooie, glanzende afwerking, waardoor het een stylish en stijlvol seksspeeltje is.

Veelgestelde vragen over de Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

De Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is een Tarzan vibrator.

Het formaat van de Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is: Middel.

De Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators