1. vibrators
  2. GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

Specificaties GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

De BROWN SKIN PRIME is gemaakt van 100% medisch siliconen en is daardoor zeer comfortabel in gebruik. De vibrator is voorzien van 10 verschillende vibratie standen die variëren van zacht tot sterk. De vibrator is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. De BROWN SKIN PRIME is een enorm krachtige vibrator die je zal verrassen met zijn intense vibratie standen en stoot patronen. Door de realistische op en neer bewegingen die de vibrator maakt, zal het gevoel van clitoris-stimulatie nooit meer hetzelfde zijn. De BROWN SKIN PRIME heeft een krachtig en stil motortje dat zorgt voor een intense ervaring. Daarnaast is de vibrator waterdicht, waardoor je er ook mee onder de douche of in bad kunt gebruiken. De BROWN SKIN PRIME is de perfecte vibrator voor intense clitoris-stimulatie. Deze realistische vibrator is gemaakt van 100% medisch siliconen en is voorzien van 10 verschillende vibratie standen die van zacht tot sterk variëren. Met behulp van de afstandsbediening is de vibrator eenvoudig te bedienen, waardoor je kunt genieten van de krachtige stoot en vibratie patronen die de BROWN SKIN PRIME biedt. Daarnaast is de vibrator ook waterdicht, waardoor je er ook me.

Veelgestelde vragen over de GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

De GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is: Groot.

De GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De GAVURY BROWN SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators