1. vibrators
  2. Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator.

Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator.

Specificaties Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator.

De Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator is een van de meest veelzijdige speeltjes op de markt. Dankzij de lichte constructie en de 30 verschillende snelheden en variaties, is deze vibrator ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Hij is gemaakt van zacht siliconen dat zorgt voor een comfortabel gevoel. Deze vibrator is ideaal om mee te nemen voor een avontuurlijke vakantie met je partner. De G-spot vibrator is gebogen aan de top, waardoor hij gemakkelijk jouw meest gevoelige plekken kan bereiken. De schuine geribbelde eikel zorgt voor extra plezier en de gebogen top stimuleert je clitoris van buitenaf. Kies uit de verschillende ritmes voor een lekker zwoele of krachtige ervaring. Deze vibrator zal je overal puur genot laten ervaren.

Veelgestelde vragen over de Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator.

De Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator. is: Klein.

De Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Pretty Love Snappy Tarzan Vibrator. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators