1. vibrators
  2. Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm.

Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm.

Specificaties Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm.

Type vibrator

Stotende vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm.

De Portable Fucking Machine is een veelzijdig speeltje dat je overal mee naar toe kan nemen. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van krachtige motoren. De 28,5 cm lange vibrator heeft 3 verschillende stootsnelheden en 7 vibratiestanden die je afzonderlijk kunt bedienen. De Portable Fucking Machine is ook voorzien van een zuignap, waarmee je de vibrator gemakkelijk aan bijna ieder oppervlak kan bevestigen. De vibrator is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Met een gewicht van slechts 500 gram is de Portable Fucking Machine een lichtgewicht speeltje dat je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Verras jezelf en je partner met deze veelzijdige vibrator en geniet van de intense orgasmes.

Veelgestelde vragen over de Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm.

De Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm. is een Stotende vibrator.

Het formaat van de Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm. is: Groot.

De Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Portable Fucking Machine Stotende en Vibrerende Zuignap Vibrator met Krachtige Motoren 28.5 cm. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators