1. stimulators
  2. Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris.

Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris.

5/5

Op zoek naar een sex speeltje dat jou tot hogere extases kan vervoeren? Bekijk dan hier eens Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris. en ontdek wat het voor je kan betekenen. Alle specificaties staan hieronder uiteengezet en door de beschrijving te lezen weet jij precies wat je in huis haalt. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en stimuleer je slaapkamer avontuurtjes.

Specificaties Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris.

Categorieën

Erotiek Seksspeeltjes Vibrerende eieren

Gemaakt voor het plezier van

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Kleur

Roze

Watervast

Ja

Materiaal

ABS | Siliconen

Product lengte

Omschrijving van Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris.

Met het Magic vibrerend ei zal je altijd zin hebben in meer. Het ei heeft een krachtige motor die verschillende vibratie combinaties biedt, variërend van een zacht gestreel tot een opwindende pulsatie. De app 3.0 biedt een unieke ervaring met een verscheidenheid aan patronen en lagen. Creëer je eigen unieke vibratie-ervaring in overeenstemming met je stemming. Ook als je alleen bent heb je genoeg mogelijkheden om te spelen met het Magic vibrerend ei. De luxe afstandsbediening zorgt ervoor dat je jouw spel ook vanuit een afstand kunt bedienen. Bovendien wordt de vibrator oplaadbaar geleverd, zodat je altijd klaar bent voor een nieuw avontuur. Geniet van een nieuwe manier van plezier met het Magic vibrerend ei! Met het Magic vibrerende ei kun je eindeloos experimenteren en genieten van oneindig genot. Het ei heeft een krachtige motor die verschillende vibratie-combinaties biedt, variërend van een zacht gestreel tot een opwindende pulsatie. Met de app 3.0 krijg je een unieke ervaring met een verscheidenheid aan patronen en lagen. Creëer je eigen unieke vibrat.

Veelgestelde vragen over de Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris.

Producten kunnen voor mannen, vrouwen of unisex zijn. Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris. is geschikt voor Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris. komt standaard in het Roze. Bekijk de winkel van aankoop of er nog meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris. is watervast: Ja.

Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris. is gemaakt van ABS | Siliconen. Ideaal voor de doeleinden van het product.

Size does matter! Magic™ Vibrerend Tril Ei met App 3.0 Sex Toys voor Koppels Koppel Vibrator met Afstandsbediening Lush Clitoris. heeft een lengte van .

Bekijk ook onze andere stimulatoren